Overprikkeling bij kinderen

In balans komen in een wereld vol prikkels

Boekpresentatie


Op 11 juni jl.presenteerde ik tijdens een online boekpresentatie mijn twee nieuwe boeken: 'Overprikkeling bij Kinderen' en 'Prikkelstorm'. 

Vind je het leuk om meer te horen over deze boeken en ook over de Prikkelstorm® coachingskaarten en het Prikkelstorm® geheugenspel (als krachtige aanvulling op het boek 'Prikkelstorm')?

Je kunt via onderstaande button mijn boekpresentatie terugkijken.
Op 18 juni gaf ik een online presentatie over 'Prikkelstorm - boek, het geheugenspel en de coachingskaarten'. Deze presentatie os via onderstaande button terug te kijken.


Mijn nieuwe boek 'Prikkelstorm'

Prikkelstorm schreef ik speciaal voor kinderen. Wellicht weet jij inmiddels het een en ander over (hoog)gevoeligheid, prikkels, overprikkeling en prikkelverwerking. Dit wil echter nog niet zeggen dat jouw kind dit ook weet. Met het (voor)lezen van dit boek, is het fijn dat je kind zichzelf beter leert begrijpen. Hij leert over prikkels, de vele verschillende soorten prikkels, overprikkeling en wat je kind zelf kan doen bij overprikkeling.


´Prikkelstorm´ gaat over het prikkelavontuur van Luuk, een 11-jarige jongen, die niet snapt wat er met hem gebeurt in een wereld vol prikkels. Luuk krijgt regelmatig prikkelstom door al die prikkels. Uil Poehoe geeft Luuk uitleg over prikkels, voelsprietjes en overprikkeling. Poehoe geeft hem ook inzichten in wat er met zijn zusje Liva (4 jaar) en zijn vriend Tom (9 jaar) gebeurt. Zij gaan duidelijk anders om met prikkels. Poehoe vertelt Luuk wat er gebeurt bij prikkelstorm en wat hij kan doen als hij prikkelstorm krijgt. Hierdoor leert Luuk zichzelf beter begrijpen. Uil verklapt ook nog een paar geheimen en legt uit hoe het zit met ´je eigen mandje´. Kortom: een spannend prikkelavontuur voor grote en kleine kinderen.
    Direct

 bestellen?

     klik hier

Prikkelstorm geheugenspel

Met dit spel beleven de kinderen urenlang plezier.Spelenderwijs leren ze via de memokaartjes over prikkels, de verschillende soorten prikkels en wat ze kunnen doen bij overprikkeling.

 

De kaartjes zijn een feest van herkenning, omdat ze overeenkomen met de illustraties in het boek. Het geheugenspel is uitsluitend te bestellen via mijn webwinkel (ook in de toekomst): webwinkel Het Lichtje

Prikkelstorm coachingskaarten

De kaarten zijn afgestemd op het boek 'Prikkelstorm' en enkele kaarten zijn afkomstig uit mijn boek 'Overprikkeling bij Kinderen'. Samen vormen ze een krachtige methode om kinderen (en ook pubers en volwassenen) te coachen.  

 

Door je in te schrijven voor een Prikkelstom workshop leer je werken met de Prikkelstorm® coachingskaarten. Daarnaast krijg je veel extra tools om in te zetten bij het begeleiden van kinderen. De worskshops zijn speciaal voor ouders, verzorgers, kindercoaches, therapeuten, leerkrachten, hulpverleners en iedereen die met kinderen werkt.

 

Heb je belangstelling om met de Prikkelstorm® coachingskaarten te gaan werken?

 

Neem gerust contact met mij op via onderstaande button.

Meer informatie over het boek 'Prikkelstorm' en de Prikkelstormproducten is te vinden via onderstaande button:Mijn eerste boek 'Kinderen bewust (op)voeden' (7de druk)

Meer informatie over het boek "Kinderen bewust (op)voeden is te vinden via onderstaande button:

© Copyright. All Rights Reserved by Karin Janssen. Alle foto's op deze website staan onder licentie van Shutterstock en Bigstock. Kindigo® en Prikkelstorm® en alle samenstellingen met Kindigo® en Prikkelstorm® zijn geregistreerde merknamen. Concepten en methoden uit het boek 'Kinderen bewust (op)voeden' staan geregistreerd bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE).