Overprikkeling bij kinderen

In balans komen in een wereld vol prikkels

Over de auteur

Karin Janssen studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht met de wens om gynaecoloog te worden. Haar pad liep anders en ze hing haar witte jas aan de wilgen. Ze verdiepte zich in tal van andere geneeswijzen en ontwikkelde de Kindigo® therapie om de oorzaak van klachten en problemen aan te pakken op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Vanuit haar passie voor deze vorm van holistische geneeskunde schreef ze haar eerste boek 'Kinderen bewust (op)voeden' (7de druk).


Tegelijk met het verschijnen van haar boek 'Overprikkeling bij kinderen' schreef ze speciaal voor kinderen het boek 'Prikkelstorm' en - als krachtige aanvulling hierop - ontwikkelde ze de Prikkelstorm® coachingskaarten en het Prikkelstorm® geheugenspel. In haar praktijk voor Kindigo therapie werkt ze zowel met kinderen als met volwassenen.


Meer informatie over haar praktijk is te vinden via onderstaande button:


© Copyright. All Rights Reserved by Karin Janssen. Alle foto's op deze website staan onder licentie van Shutterstock en Bigstock. Kindigo® en Prikkelstorm® en alle samenstellingen met Kindigo® en Prikkelstorm® zijn geregistreerde merknamen. Concepten en methoden uit het boek 'Kinderen bewust (op)voeden' staan geregistreerd bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE).